Zilele Energiei sunt definite ca evenimente non-profit, activități, proiecte, expoziții sau mijloace de afișaj care promovează eficienţa energetică sau energia din surse regenerabile. În 2014, Zilele Energiei pot fi organizate pe tot parcursul lunii iunie.

Semnatari ai Convenției Primarilor: alăturați-vă EUSEW și organizați Zilele Energiei!

Zilele Energiei sunt o platformă excelentă pentru mobilizarea și implicarea cetățenilor și a actorilor locali în politica energetică durabilă. Prin semnarea Convenției Primarilor, autoritățile locale se angajează să reducă emisiile de CO2 cu cel puțin 20% până în 2020 și să organizeze anual Zilele Energiei, pentru a implica cetățenii și factorii de decizie de la nivel local.

EUSEW (European Sustainable Energy Week) acordă asistență Semnatarilor Convenției  – persoana de contact pentru Semnatari este Pierre-Loïc Nihoul – info@eusew.eu.

Pentru a vă înscrie evenimentul, creaţi un cont pe site-ul EUSEW şi completaţi formularul de înregistrare pentru Zilele Energiei.

De ce să vă implicaţi?

– Contribuiţi la dezvoltarea mişcării europene în contextul energiei durabile
– Beneficiaţi de asistenţă şi de canalele de comunicare ale Secretariatului EUSEW (organizare evenimente, promovare în presă)
– Iniţiativa dvs. va fi promovată prin intermediul reţelelor de socializare EUSEW şi veţi deveni membru al acestei comunităţi
– Puteţi utiliza platforma online EUSEW, iar evenimentul dvs. va apărea în programul oficial general; puteţi administra înregistrarea participanţilor direct pe www.eusew.eu
– Veţi avea acoperire mediatică la nivel european, pentru organizaţia dvs.