EFICIENȚA ENERGETICĂ PE PRIMUL LOC

Se lansează cel de-al III-lea apel pentru finanțare EUCF

Platforma Zoom https://us06web.zoom.us/j/84193438221, 19 octombrie 2021, 09:30-14:00

Asociația “Orașe Energie în România”/ OER anunță lansarea celei de-a treia runde a finanțării EUCF, în cadrul căreia numeroase autorități locale vor fi selectate pentru a beneficia de un grant în valoare de 60.000 EUR pentru a-și dezvolta conceptul de investiții – un prim pas către un plan de afaceri finanțabil. Cel de-al III-lea apel va fi deschis în perioada 15 octombrie-17 decembrie 2021.

În calitate de Expert Național și Rețea de Diseminare, Asociația OER organizează o sesiune informativă online care include elemente în sprijinul punerii în aplicare a Planurilor de Acțiuni pentru Climă & Energie:

  • Detalii despre instrumentul European City Facility (EUCF), care oferă expertiză și suport financiar comunităților locale, indiferent de suprafață sau nivelul populației;
  • Actualități în domeniul Iluminatului Public, specificații privind tehnologia eficientă, criterii pentru achiziții, ghiduri și bune practici;
  • Noutăți privind producția de Energie Regenerabilă pe plan local, explicații legate de comercializarea energiei produse prin PV și calitatea de pro sumator.

EFICIENȚA ENERGETICĂ PE PRIMUL LOC

Sesiunea OER va avea loc marți, 19 octombrie, pe platforma Zoom, începând cu ora 09:30. Pentru a participa, vă rugăm să vă înregistrați aici până luni, 18 octombrie, ora 14:00.

Dacă doriți să aflați mai multe despre lansarea celui de-al III-lea apel EUCF, vă invităm să vă înregistrați aici la sesiunea europeană, care se va desfășura joi, 14 octombrie, ora 12:00.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la office@oer.ro.