Anul acesta, „Săptămâna Europeană a Energiei Durabile” – EUSEW va avea loc între 18 – 22 Iunie 2012.
EUSEW, care se va desfășura în municipalități din Europa, va cuprinde sute de evenimente ce vor avea ca teme problematica reducerii consumului de energie și utilizarea energiei regenerabile.
Actori cheie din sectorul public și privat, implicați activ în acest domeniu, vor participa în realizarea acestor evenimente în țările participate.

În cadrul EUSEW vor fi organizate conferințe, expoziții, workshop-uri, zile ale porților deschise, prelegeri, campanii media sau „zile ale energiei„. În anul 2011, au fost înregistrate 720 de evenimente în 43 de țări, la care s-au înregistrat peste 150.000 vizitatori/participanți.

Săptămâna Europeană a Energiei Durabile” este cel mai mare forum European care abordează soluțiile de viitor din domeniul energiei regenerabile și a eficienței energetice. Evenimentul reprezintă o platformă pentru cei interesați de acest domeniu se pot întâlni și comunica despre noi inițiative, precum cea de stimulare a investițiilor în noi technologii. Această temă este în agenda evenimentului încă din 2005.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul Săptămâna Europeană a Energiei Durabile și înscrieți evenimentul organizat de municipalitatea dumneavoastră aici.