Prezentări 19.09.2013:

1. Raport de Activitate OER 2012 (Camelia RAȚĂ, director executiv OER)
2. Tehnologii noi în iluminatul public stradal (Marilena MĂIEREAN, Energobit Schréder Lighting | Dan VĂTĂJELU, Flash Lighting Services)

Prezentări 20.09.2013:

1. Stadiul Convenției Primarilor în România (Radu Gașpar, manager proiecte OER)
2. Activitățile Clubului Primarilor în România (Leea Catincescu, manager comunicare şi relaţii publice OER)
3. Studii de caz: Analiză comparativă | PAED și EMS (Camelia RAȚĂ, director executiv OER)
4. Mobilitate Urbană (Camelia RAȚĂ, director executiv OER)
5. Proiectul european MOBI (Radu Gașpar, manager proiecte OER)
6. Lansare ENDURANCE (Camelia RAȚĂ, director executiv OER)
7. Prezentare proiect BUMP (Florin Andronescu, director ALEA)

Conferinţa Anuală OER – ediţia 2013 – se va desfăşura în perioada 19-20 septembrie, în Sala de Consiliu a Primăriei municipiului Braşov. Cu această ocazie va avea loc şi Adunarea Generală a Membrilor. În conformitate cu Statutul OER, în anul 2013 este necesară organizarea de alegeri pentru funcţia de Preşedinte al Asociaţiei şi pentru Consiliul de Administraţie OER.

logo_ro Sub egida Conferinţei Anuale OER, echipa OER va organiza cea de-a IV-a întâlnire naţională a Clubului Primarilor. Asociaţia OER este Structură de Suport a Convenţiei Primarilor, sprijinind eforturile semnatarilor şi oferind asistenţă strategică şi tehnică. În acest context, prin intermediul proiectului european „NET-COM – Activităţi în reţea pentru Convenţia Primarilor” (www.networkingcovenantofmayors.eu), OER a creat şi coordonează Clubul Convenţiei în România, în vederea dezvoltării acestei iniţiative pe plan local şi naţional. OER este partener în cadrul proiectului NET-COM alături de alte 11 structuri europene, care luptă pentru acelaşi scop. Acest proiect este finanţat prin IEE – Intelligent Energy Europe şi se va finaliza în luna noiembrie a anului curent.

Evenimentul se adresează autorităţilor locale active în domeniul politicilor energetice, Semnatare sau interesate în semnarea Convenţiei Primarilor. Agenda conferinţei include:
• Prezentarea unei DECLARAŢII comune, la solicitarea Membrilor Clubului Primarilor, prin care se doreşte conştientizarea autorităţilor naţionale cu privire la:
 – existenţa Convenţiei Primarilor şi impactul acestei iniţiative în România
 – numărul mare de Semnatari români şi angajamentele pe care aceştia şi le asumă
 – problemele cu care se confruntă Semnatarii şi care sunt propunerile lor de soluţionare
• Lansarea unui nou proiect european IEE câştigat de OER – „ENDURANCE”, în cadrul căruia OER va fi coordonator naţional al reţelei Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă
• Constituirea reţelei naţionale a oraşelor interesate în dezvoltarea de Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă.

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu:
Energobit Schréder Lighting şi Flash Lighting Services.

Descărcați agenda evenimentului, formularul de înregistrare şi informații practice.

Aşteptăm confirmarea participării dvs. prin trimiterea formularului de înregistrare completat pe fax la nr.: 0268.474.209 / 0268.547.784 sau pe email la adresa: leea.catincescu@abmee.ro, până la data de 16/09/2013. Pentru orice informaţii suplimentare, echipa OER vă stă la dispoziţie.